home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Záporoztak a versek
Szöveg és kép: Krekity Olga
2010.11.10.
LXV. évf. 45. szám
Záporoztak a versek

Buli a sztárvendégekkel a színpadonAz idén is nagy visszhangra talált a vetélkedő: 55 résztvevő küldte el nevezését a Tisza mentéről és Észak-Bácskából. Valamennyien széles mosollyal és repeső örömmel érkeztek a helyszínre, a bácsfeketehegyi Művelődési Házba, ahol régi ismerőseikkel, baráta...

Buli a sztárvendégekkel a színpadon

Az idén is nagy visszhangra talált a vetélkedő: 55 résztvevő küldte el nevezését a Tisza mentéről és Észak-Bácskából. Valamennyien széles mosollyal és repeső örömmel érkeztek a helyszínre, a bácsfeketehegyi Művelődési Házba, ahol régi ismerőseikkel, barátaikkal találkozhattak. Sokan közülük épp ezt a lehetőséget tartották a legnagyobb ajándéknak ezen a napon: hogy általános nagy magányukból és elszigeteltségükből kimozdulhattak és megmutathatták a ,,világ”-nak, hogy ők is léteznek. Ha testileg sérülten is, szívükben teljes emberként.
Ezt bizonyította maga a verseny is. Mélyen átélt, csodálatos előadásokat hallhattunk, melyektől olykor-olykor még a lélegzetünk is elállt. Bravó!!! Minden ,,szivárványos”-nak és minden ,,napraforgós”-nak és minden felkészítő pedagógusnak! A napraforgó érett aranysárgájával és a szivárvány barátságos derűjével ragyogtátok be a szombat délelőttünket. A barátságos, otthonos hangulat megteremtéséhez sokan-sokan hozzájárultak: Köszönet nekik is! A Vigyori csoportnak: Balog Tamásnak, Somogyi Anitának, Szabolcski Mónikának, Jezdić Marikának, Kucor Róbertnak... A kézműves-foglalkozást vezetőknek: Tóth Anitának, Nagy Anikónak, Bozóki Klárának, Kollár Ilonának, Kátai Annamáriának. A bírálóbizottság tagjainak: Barta Júlia óvó néninek, Dudás Zita logopédusnak és gyógypedagógusnak, Raffai Ágnes színésznőnek... A magyarkanizsai Bárka együttesnek és Mácsai Mónikának. A műsor háziasszonyának, Simonyi Lilinek. A csoportvezetőknek: Kocsis Antóniának, Budai Irénnek, Faragó Péternek. A gálaműsor megasztáros vendégeinek: Széles Izabellának, Nkuya Soniának és Szecsődi Károlynak. És természetesen a szervezőknek: Pál Ágnesnek és Papp Julannának...
Mint minden versenynek, ennek is lettek díjazottai. Éspedig...
Szivárvány kategória
610 évesek csoportjában: 1. Jovánovics Izabella (Kishegyes), 2. Király Csilla (Magyarkanizsa), 3. Goda Krisztián (Kishegyes). Különdíjat kapott: Berta Renáta (Óbecse)
1114 csoportjában: 1. Korpás Nándor (Bácskossuthfalva), 2. Velemirov Marko (Óbecse) és Csete Emil (Bácsfeketehegy). Különdíj: Lébovics Dragan (Szabadka)
15 évtől idősebbek korosztáya: 1. Vass Lee (Szabadka), 2. Fehér Péter és Rostás Zoltán (Szabadka), 3. Benacsek Attila (Szabadka). Különdíj: Raičević Maja (Bácsfeketehegy).
Napraforgó kategória:
610 évesek csoportja: 1. Lengyel Klaudia (Szabadka), 2. Lelenc Andrea (Szabadka)
15 évnél idősebbek csoportja: 1. Vásár Róbert (Magyarkanizsa), 2. Ágoston Ferenc (Zenta), 3. Engi Lívia (Magyarkanizsa). Különdíj: Kőműves Jenő (Bácskossuthfalva) és Berta Levente (Zenta)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..