home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Vučić a Béke Palotában látta vendégül Ursula von der Leyent
Szerbiai RTV
2021.09.30.
LXXVI. évf. 39. szám
Vučić a Béke Palotában látta vendégül Ursula von der Leyent

Az Európai Bizottság elnöke nyugat-balkáni látogatása részeként érkezett Szerbiába.

Az Európai Bizottság elnöke nyugat-balkáni körúton vesz részt. A felek tárgyalásán egyebek között a koszovói helyzet, továbbá az ország integrációja is szerepelt. A bizottsági elnök csütörtökön a szerb kormányfővel is találkozik majd. Ursula von der Leyen várhatóan részt vesz a 10-es korridor projektjének megindításán, valamint a Niš-Pristina autópálya projektjére vonatkozó szerződés aláírásán is.

Von der Leyen az október 6-ai Nyugat-Balkán-csúcstalálkozó előtti körútját ma kezdte meg Tiranában, ezután Észak-Macedóniába, Koszovóba és Montenegróba is ellátogatott. Ursula von der Leyen balkáni körútja Bosznia-Hercegovinában ér véget csütörtökön.


Fotó: Tanjug/AP

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..