home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Vonzó a Ludasi-tó partja
HORVAT Marija
2013.08.14.
LXVIII. évf. 33. szám
Vonzó a Ludasi-tó partja

A Ludasi soron sétáltam, amikor hangzavarra lettem figyelmes. Egy jókedvű társaság tagjai sürögtek-forogtak a bogrács körül, nevetgéltek, viccelődtek, vidám hangulatban koccintgattak egymással.

Szűcs György (67) július utolsó vasárnapján minden évben összehívja a Ludasi soron született és nevelkedett, de már másutt élő barátait.
Engi Péter (56) büszke arra, hogy itt született, és azóta is a faluban él. Sztárek József (76) volt a legidősebb diák az akkori Fejős Klára iskolában, amely napjainkban már a Miroslav Antić nevet viseli.
Utamat magam is vidám hangulatban folytattam tovább, miután a gyönyörű tóparton elváltam a jókedvű társaságtól: Jánostól, Dezsőtől, Károlytól, Rózsától, Esztertől, Jóskától, Sándortól, Rozáliától, Pétertől, Györgytől...
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..