home 2024. február 22., Gerzson napja
Online előfizetés
Vizet mindenkinek!
Martinek Imre
2019.03.15.
LXXIV. évf. 11. szám
Vizet mindenkinek!

​​​​​​​A Magyar Hidrológiai Társaság Borsodi Területi Szervezete (MHT BTSZ) és a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara (ME MFK) az idén is meghirdette közös fotóposzter-készítési pályázatát a víz világnapja alkalmából. Immár tizenharmadszor.

A pályázatra az általános iskolások, a középiskolások, továbbá egyetemi és főiskolai hallgatók, illetve ifjú szakemberek (35 éves korhatárig) mellett úgynevezett út-törő, vagyis korán született szakemberek is benevezhettek. Korhatár nélkül és glóbuszunk bármely szegletéből.

A díjátadásra az MHT BTSZ és az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság által közösen szervezett, továbbá a tematikus tárlatokkal és szakmai konferenciával kiegészített vízvilágnapi ünnepi rendezvényen kerül sor. Március 22-én Miskolcon, a Miskolci Egyetem XXXVII. előadótermében.


Szerkesztőségi utóirat:

Fotómellékletünkhöz lapunk külmunkatársának, Martinek Imrének a fenti fotóposzter-pályázaton emléklappal kitüntetett, Jégbontó hava című alkotását választottuk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..