home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Virgácsot hozott a Mikulás
Sass László
2004.12.15.
LIX. évf. 50. szám
Virgácsot hozott a Mikulás

Bevallom őszintén, hogy ezzel számoltam, ezt ,,vártam', és ha nagyképű akarok lenni, akkor még a novemberben megjósoltakat is ideírnám, idézném saját magamat, a Sorstalanságunkban leírtakat. Jósdát nyithatnék, de nem teszem, mert a magyar néppel kapcsolatos dolgokon kívül mást nem tudnék m...

Bevallom őszintén, hogy ezzel számoltam, ezt ,,vártam', és ha nagyképű akarok lenni, akkor még a novemberben megjósoltakat is ideírnám, idézném saját magamat, a Sorstalanságunkban leírtakat. Jósdát nyithatnék, de nem teszem, mert a magyar néppel kapcsolatos dolgokon kívül mást nem tudnék megjósolni, ami szép kevés egy sikeres üzleti vállalkozáshoz. Ennyi eszem nekem is van. Jóslás helyett lássuk a valóságot, nézzük, mire számíthatunk a történelmi NEM után. Kinek a hátán fog nagyobbat csattani a virgács? Az elmúlt nyolcvannégy év alatt megszámlálhatatlan virgács és korbácsütés érte a hátunkat, így azt is mondhatnám, MI már megszoktuk ezt a bánásmódot. Ezen túl azt kell megszoknunk, hogy az ütések mellé megkapjuk azt a csúfondáros megjegyzést, hogy ,,hallgassatok, titeket a saját nemzetetek kitagadott, senki veletek nem akar közösséget vállalni, semmit sem értek a Börzén...' Az anyaországban rekedtek megnyugtatására, elmondhatom, hogy MI ezen is gyorsan túltesszük magunkat, mivel ebben az újabb megaláztatásban az igazság megnyilvánulását látjuk. Az igazság pedig az, hogy MI nagyon is megérdemeltük a virgácsot, mert minden megsemmisítési kísérletnek ellenálltunk. Még mindig sokan, egyesek szerint túl sokan élünk. Immár negyvennégy éve dacolunk a sorsunkkal, végzetünkkel. Megérdemeltük ezt az újabb adag megalázást, mert megtartottuk nyelvünket, kultúránkat, gyermekeinket a nemzetünk iránti szeretetre neveltük. Ha nem vagyunk ilyen önfejűek, akkor most nem kellett volna ilyen sok pénzt kiadni erre az értelmetlen népszavazásra. Mint gyakorló mazochistának, nekünk már semmit sem nehéz elviselni. Aki kibírta azt a három hétig tartó Gyurcsány-féle aljas rágalomhadjáratot, az kibírja majd a mind gyakoribb magyarverést, megaláztatást is. Egyedüli gondunk most csak az, hogy a történelmi NEM után hányan fognak átjárni az anyaországiak olcsó cukorért, benzinért, cigarettáért, háromezer forintos cipőért... Mit mondanak majd az irodalmi műsorokra ellátogató anyaországi írók? Milyen dalokat és kiknek fognak énekelni a Vajdaságban turnézó anyaországi énekesek? Azoktól az atrocitásoktól pedig az Isten mentsen meg minden anyaországban rekedt magyart, amivel számolni lehet, mert itt is sokan vannak már, akiken a párt sikeres agymosást végzett az elmúlt hatvan évben, akik nem tudják megkülönböztetni az igennel szavazókat a nemmel szavazóktól. Remélem, ezt is bekalkulálták a nemmel voksolók, a népszavazást bojkottálók, és így nem lesz a számukra sem meglepetés a ,,meleg' fogadtatás, esetleg a teljes elutasítás.
Ez természetesen csak az én jóslatom, amiből bizonyára nem lesz semmi sem, ugyanúgy, mint sok más jóslatomból sem lett semmi, de ezekről, mint igazi jós, mélyen hallgatok.
Miért is esne bántódása valakinek, mikor ezzel a NEM-mel megmentettük Európát egy újabb háborútól. Mielőtt bárki megkérdezné, hogy honnan veszem ezt a baromságot, ajánlom, hogy idézze fel, mit mondott a kétmillió magyar állampolgár miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc. ,,Nem tudja senki sem ma, hogy milyen nagy bajt okoznánk, ha megadnánk a kettős állampolgárságot. Akkor éppen olyan helyzet alakulna ki, mint Szerbiában. Láttuk, mi lett a nemzeti egyesülés vége. Jól tudjuk, hogy ott is a nagy összeborulás milyen tragédiát okozott. Ott is ilyen nemzeti dolgok miatt indultak be az események, ezt mi nem szeretnénk, ezért a felelősen gondolkodni, tudok NEM-mel fognak szavazni... Én is a NEM-re szavazok...'
Amint tapasztaltuk, a hazugság mindennél erősebb. Játszi könnyedséggel legyőzi az igazságot, ami sohasem lehet olyan egyszerű, mint a hazugság. Mindenki azt szereti, hogy kevés befektetéssel sokat érjen el. Mivel az igazság megismeréséhez fáradságos munkával, tudással jutunk el, ezért az emberek jobbnak látják, ha lemondanak róla. Ezt teszem ezen túl én is, felhagyok még ma az igazság keresésével, kimondásával. Nem akarok azon elmélkedni, hogyan visz a sírba a politika egy nemzetet. Nem, mert NEM érdekel. Amikor még érdekelt, akkor azt olvastam, hogy Magyarország területén legfeljebb négymillió magyarnak volna szabad élni. Remélem, erről a felelős magyar kormány is tud, és remélem, hogy ennek érdekében sikeres agitálásba kezdenek még az idén. Biztos vagyok benne, hogy az internacionalista eszmék védelmezői maradéktalanul végrehajtják mindazt, amit a nemzetközi közösség kér tőlük. A magyar ember sohasem hagyja cserben az idegen embereket.
A jövő tegnap elkezdődött, lendületben az ország és a hazugsággyártás.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..