home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Világsztár ajándékozott ruhát a magyar énekesnőnek
MTVA
2022.04.27.
LXXVII. évf. 17. szám
Világsztár ajándékozott ruhát a magyar énekesnőnek

Herrer Sára az M2 Petőfi TV STILÓ című stílusmagazinjában mesélte el, miért vásárolt neki ajándékba egy ruhát Cate Blanchett, akinek két filmjében is az asszisztense volt.

STILÓ legutóbbi részében az énekes-színésznő, Herrer Sára mutatta meg gardróbjának különleges darabjait. AKesh és a Mary PopKids zenekarok énekesnője előszeretettel viseli magyar tervezők kreációit, az egyik nagy kedvence Dömötör Dominika márkája, a Dezső Clothes. A ruhatárában több látványos fellépő ruha mellett főként alapdarabok játsszák a főszerepet, kényelmes, pamut pulóverek és magasderekú farmerek. Mindennapos tevékenységéhez, a kutyasétáltatáshoz ugyanis a sportos, komfortos öltözetet illik a legjobban.

A legnagyobb kuriózumot utoljára hagyta a szekrényében: egy oversize ruhát, amit a kétszeres Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas ausztrál színésznő és filmrendező, Cate Blanchett ajándékozott neki,amikor egyszer együtt mentek el vásárolni egy forgatási szünetben. Herrer Sára mostanában filmgyártásban is dolgozik szabadúszóként - és tavaly két filmben is Cate Blanchett asszisztense volt, akivel remekül megértették egymást.

„Lehet, vannak rémtörténetek filmsztárokról, hiszen nem mindenki kedves és alázatos, Cate Blanchett viszont ilyen, igazi csapatjátékos, aki jól bánik a körülötte lévőkkel. Rengeteget tanultam tőle emberileg és szakmailag is” – kezdte az énekes-színésznő, hozzátéve, hogy kincsként őrzi a tőle kapott ajándék ruhát. „Egy vacsora est leszervezésben segítettem neki, előtte azonban elugrottunk egy divattervezőhöz, és ott rámutattam egy ruhára, hogy milyen vicces lenne, ha azt viselném aznap este, ő pedig meg is vette” – mesélte el a jelenetet Herrer Sára, aki más gardróbtitkokat is megosztott a STILÓ című stílusmagazinban, amelynek idézett epizódja már elérhető az M2 Petőfi TV Médiaklikk-oldalán.

A mellékelt fotón A Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos a Maradok című dalt adja elő A Dal 2021 televíziós show-műsor 2021. március 13-án. Fotó: MTI/Cseke Csilla

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..