home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Világbajnok az önkormányzatban
(Tha)
2013.04.10.
LXVIII. évf. 15. szám

A küzdősportokkal foglalkozó zentai Halasi Éva nemrégiben Berlinben megszerezte az IBF világbajnoki övét ökölvívásban, miután 10 menetben legyőzte a címvédő horvát Ivana Habazint.

Ebből az alkalomból a sportolónőt és edzőjét, Halász Mihályt, a zentai Városházán fogadta Ceglédi Rudolf polgármester, Borbély Ferenc alpolgármester és Kosiczky András, a községi tanács idegenforgalommal, sporttal és ifjúsággal megbízott tagja.
Éva egy fényképezőgépet kapott ajándékba, majd elbeszélgetett az önkormányzat vezetőivel. Elmondta, várja az újabb kihívókat, akikben, úgy tűnik, nem lesz hiány. A horvátok máris visszavágót követelnek, de készülnie kell a kick-box világkupára és az év végén esedékes brazíliai világbajnokságra is. Májusban ismét Berlinbe utazik, hogy hivatalosan is beiktassák a világbajnokok közé.
Halász Mihály hozzátette: az élet bajnokait nevelik, de nem mindenkinek jut ilyen díszes öv, mint Évának. Az viszont felér egy ehhez hasonló kitüntetéssel, ha azokból a gyermekekből, akikkel foglalkozik, jó családapák, anyák válnak.
Éváék azt is bejelentették, hogy licitáláson áruba szeretnék bocsátani azt a kesztyűt, amellyel a világbajnoki címet nyerte, a bevételt pedig a zentai Lajka Állat- és Természetbarátok Egyesületének szánják.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..