home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Viktor győzni szeretne
2005.03.23.
LX. évf. 12. szám
Viktor győzni szeretne

Minden szülő legféltettebb kincse, örömforrása a gyermeke. Molnár Gábor Viktor egészséges, örökmozgó kisfiúként élt két és fél éves koráig, de akkor egy autóbalesetben súlyos fejsérülést szenvedett. Ezzel elkezdődött a család kálváriája. A kéthetes kómából felébredve Viktor nem ismerte meg...

Minden szülő legféltettebb kincse, örömforrása a gyermeke. Molnár Gábor Viktor egészséges, örökmozgó kisfiúként élt két és fél éves koráig, de akkor egy autóbalesetben súlyos fejsérülést szenvedett. Ezzel elkezdődött a család kálváriája. A kéthetes kómából felébredve Viktor nem ismerte meg szüleit, nem reagált a külvilágra, és többé nem beszélt. Gyógykezelések sora következett. Édesanyjának ez alatt az idő alatt felmondtak a munkahelyén, az édesapa 7 ezer dináros fizetéséből pedig nem futja a gyermek gyógykezelésére.
MOLNÁR GÁBOR RENÁTA anyuka: ,,Újvidéken találtunk egy doktornőt, aki megvizsgálta Viktort, és azt mondta, van remény a gyógyulására. Két hétig gyógykezelte, és szép eredményt ért el. Azóta itthoni szigorú torna van előírva neki. Lassan letelik a két hónap, és elérkezik a doktornőhöz való visszatérés ideje, de a 400 euró, emennyibe a kétheti gyógykezelés kerül, még nincs meg rá."
A kisgyermek családja a gyógykezeléshez szükséges pénzt nem tudja előteremteni, ezért fordult a nyilvánossághoz. Az eddigi támogatók -- a zentai önkormányzat, néhány vállalkozó és nyugdíjas adománya kevésnek bizonyult egy következő kezeléshez. Ezért mindenkit arra kérünk, ha teheti, a következő számlaszámra juttassa el támogatását: Metals-banka, AD Novi Sad, Filijala Senta, Molnár Gábor Viktor, számlaszám: 00-101-0010795.9

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..