home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Viki szende, Topic kreatív, Lizzo pedig polgárokat pukkaszt
Zvekán Péter
2021.09.10.
LXXVI. évf. 35. szám
Viki szende, Topic kreatív, Lizzo pedig polgárokat pukkaszt

OliverFromEarth x Lábas Viki: Még ráérünk — Clean Bandit & Topic: Drive (feat. Wes Nelson) — Lizzo: Rumors (feat. Cardi B)

OliverFromEarth x Lábas Viki: Még ráérünk

Patocska Olivérék ezúttal Magyarország egyik legsikeresebb női előadójával, a Margaret Island énekesnőjével, Lábas Vikivel fogtak össze, hogy elkészítsék legújabb dalukat, melynek címe: Még ráérünk. Az új szerzeménnyel az előadók a gyermekkort idézték meg.

Legtöbben talán emlékszünk azokra az önfeledt pillanatokra, amelyek főként kicsiként érik az embert, felnőve viszont veszítünk abból a képességünkből, hogy egy-egy történésre összpontosítsunk. Úgy gondoltuk, itt az ideje emlékeztetni mindenkit, hogy ez továbbra is jelen van bennünk, felnőttekben, és néha ráérhetünk aggódni a világ baján, Viki gyermekien tiszta hangja pedig elengedhetetlen volt az élmény megidézéséhez. A videóklipet kiskorom egyik legkedveltebb helyszínén, Tiszaroffon forgattuk, ami szerintem tökéletesen szinkronizálja a zeneszámot” — összegezte a dal szövegének hátterét Patocska Olivér, aki a videóklip rendezője is egyúttal.

 

Clean Bandit & Topic: Drive (feat. Wes Nelson)

A Grammy-díjas, brit zenekar most a slágergyáros lemezlovassal, Topickal és a hangjáról zenészberkekben már jól ismert R&B-előadóval, Wes Nelsonnal fogott össze annak érdekében, hogy elkészítsék legújabb dalukat, a Drive-ot.

Az együttműködés ötlete eredetileg Topicé volt, aki vendég előadóként vett részt a Clean Bandit tizenkét órás, House Party Against Hunger nevű jótékonysági show-ján. Wesszel pedig már dolgozott együtt a múltban, így amikor az újdonságon kezdte törni a fejét, rögtön tudta, hogy ehhez kinek a hangja illik a legjobban. Végül mindenki stúdióba vonult, és összehoztak egy igazi slágergyanús dalt!

 

Lizzo: Rumors (feat. Cardi B)

Számomra egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb eljön a pillanat, amikor az USA két legextravagánsabb énekesnője egymásra talál egy szám erejéig. Nos, ez meg is történt.

A két szupersztár, Lizzo és Cardi B most dolgozott először együtt, a végeredmény pedig egy igazán vad, olyan „odacsapós” dal lett, amelyben a róluk szóló pletykákra és szenzációhajhász cikkekre reagálnak a maguk stílusában. Azt be kell vallani, hogy kettejük világa tökéletesen találkozik a Rumorsban, de a klip azért kemény lett. Abban ugyanis görög istennőket formálnak meg, természetesen alulöltözve — és Cardi B ráadásul terhesen. Nem ítélkezem, nem is tehetek ilyet ebben a hihetetlenül nyitott világban, csak megjegyzem.

A folyamatos polgárpukkasztás pedig, mint látjuk, kifizetődő. Cardi B konkrétan a top három amerikai női rapper közé tartozik, Lizzo pedig napról napra egyre népszerűbb.

 

Kép: www.rollingstone.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..