home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Vezető nélküli Mercedes
forrás: mno.hu
2015.01.28.
LXX. évf. 4. szám
Vezető nélküli Mercedes

A Mercedes bemutatta a legújabb, futurisztikus autócsodáját.

A meglehetősen furcsa külsejű F015 igazi luxusszedán, melyet úgy terveztek, hogy a benne ülők kényelmesen utazhassanak. Ez az oka annak is, hogy a belső tér kialakításakor főleg természetes anyagokat használtak. A padló faborítást, a kényelmes, forgatható ülések pedig bőrkárpitot kaptak. Az F015-öt nemcsak robotpilóta, hanem sofőr is vezetheti. A kocsi automatikusan érzékeli a veszélyhelyzeteket, és képes önállóan fékezni, illetve leparkolni magát. A fogyasztóknak azonban még várniuk kell rá, hogy a Mercedes luxus-robotautói megjelenjenek az autószalonokban is. Egyelőre még a cég szóvivője sem tudja megmondani, mikor akarják elkezdeni a gyártást.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..