home 2024. május 23., Dezső napja
Online előfizetés
Vendégségben Kúlán 
Tóth Lívia
2022.10.13.
LXXVII. évf. 41. szám
Vendégségben Kúlán 

Kúlán, a Népkör Magyar Művelődési Központban mutatta be a Hét Nap szerkesztősége a lap 75 éves fennállásának alkalmából megjelentetett könyveit.

Tóth Lívia, a Hét Nap főszerkesztője Perisity Irma Sorsok, emberek, Orosz Ibolya Batyubontás, dr. Mészáros Zoltán Villanások (A 7 Naptól a Hét Napig — egy családi lap 35 évéből) című könyvek megszületéséről beszélt, valamint a jelenlévők figyelmébe ajánlotta az Egy falat Vajdaság című gasztrokönyvet, melyben A disznótorok világában című írás a kúlaiakról (is) szól.

Dudás Károly, a Hét Nap volt főszerkesztője a Magyar utak című könyvéről és egyúttal a közösség feladatairól, megmaradásáról, jövőjéről fejtette ki gondolatait a szép számban egybegyűlt közönségnek.

Az esten jelen volt Fremond Árpád, a Magyar Összefogás listavezetője és Kozma Lívia, a lista tagja. Fremond Árpád felszólalásában a folyamatban lévő népszámlálás és a közelgő MNT-választás jelentőségét ismertette.

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..