home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Vékás Lajos jogtudós előadása Szabadkán
Pannon RTV
2022.10.29.
LXXVII. évf. 43. szám
Vékás Lajos jogtudós előadása Szabadkán

A magyar és szerb magánjogi kodifikáció kérdésköréről tartott előadást Szabadkán Vékás Lajos magyarországi Széchenyi-díjas jogtudós, aki a magyar és az európai jogásztársadalomban is meghatározó szerepet tölt be. Előadásával tudást és tapasztalatot adott át a fiataloknak, emellett a jogi szakma fontosságát is hangsúlyozta.  Értekezését nagy érdeklődés övezte. Az esemény nyitott volt a jogásztársadalom és más érdeklődők számára is. 

A Magyar Nemzeti Tanács egyik legfontosabb programja a jogászösztöndíj-program, amelynek értéke havi nettó 100 ezer forint dinár ellenértéke. Ezzel is támogatják és ösztönzik a fiatalokat, hogy bátran lépjenek a jogi pályára és ezzel erősítsék a vajdasági magyar jogászok táborát.

Fotók: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..