home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Végéhez közeledik a moholi iskola felújítása
Kókai Zsolt
2016.09.16.
LXXI. évf. 37. szám
Végéhez közeledik a moholi iskola felújítása

A moholi Novak Radonić Általános Iskola épületén a végéhez közelednek a felújítási munkálatok. Az épület utcai, külső homlokzatának renoválása során elvégezték a falak vízszigetelését, az ablakok cseréjét, a homlokzat teljes külső meszelését és speciális bevonattal való ellátását. Az ablakcsere miatt belső javításra és meszelésre is sor került azokon a részeken, ahol erre szükség volt.

Bilicki Zoltán polgármester, Dragin Zoran alpolgármester, Búcsú Attila, a községi képviselő-testület elnöke, valamint Jakšić Jelena, a Moholi Helyi Közösség Tanácsának elnöke szeptember 16-án ellátogatott az iskolába, ahol Došić Snežana igazgatónő tájékoztatta őket az elvégzett munkálatokról.

Ada község önkormányzata mintegy 8 millió dinárt fordított a moholi iskolaépület felújítására.

Bilicki Zoltán polgármester elmondta, az önkormányzat az ígéretéhez híven prioritásként kezeli az iskolák felújítását. Eddig önerőből pénzelte a munkálatokat, de már folynak megbeszélések a Tartományi Nagyberuházási Igazgatósággal a pályázati lehetőségekről a jövő évre vonatkozóan, amikor folytatódna a felújítás.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..