home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Védőoltásról és eurointegrációról tárgyalt Brnabić és Várhelyi
Pannon RTV
2020.12.21.
LXXV. évf. 51. szám
Védőoltásról és eurointegrációról tárgyalt Brnabić és Várhelyi

Ana Brnabić Várhelyi Olivérrel tárgyalt. A szerb miniszterelnök és az Európai Unió bővítési biztosa videómegbeszélést tartott Szerbia EU-s csatlakozási tárgyalásainak kilátásairól a következő hat hónapra vonatkozóan.

Brnabić kijelentette, az EU teljes jogú tagságának elérése továbbra is a kormány stratégiai prioritása, hangsúlyozva, hogy Szerbia továbbra is az átfogó reformok végrehajtásán dolgozik, különösen a jogállamiság területén. Várhelyi Olivér elégedettségét fejezte ki a szerb kormány erőfeszítéseiért, mint mondta a reformok által Szerbia felgyorsíthatja a csatlakozási folyamatát a Európai Unióval.

Brnabić leszögezte, nagyra értékeli Várhelyi azon erőfeszítéseit is, hogy bizonyos mennyiségű adag védőoltás a lehető legrövidebb időn belül megérkezzen a Nyugat-Balkán országaiba. 


Fotó: Fonet/Szerbia Kormánya/Slobodan Miljević

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..