home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Városom könyvtára – az én könyvtáram
2023.02.13.
LXXVIII. évf. 6. szám
Városom könyvtára – az én könyvtáram

Pályázatot hirdet a Szabadkai Városi Könyvtár. Az intézmény idén ünnepli, hogy 70 éve, azaz 1953-ban a Nemzeti Kaszinó épületébe költözött.

A jubileum alkalmából meghirdetett rajzpályázat az iskolásoknak szól. Olyan alkotásokat várnak, melyek kapcsolódnak az intézmény jellegzetességeihez, első élményükhöz a könyvtárban, valamint első, vagy egy kedves olvasmányukat is ábrázolhatják a pályázni kívánók.

Az elkészült műveket, ábrázolásokat A4-es méretben, színes vagy akár fekete-fehér kivitelben, szabad technikával várják. Az elkészült művek hátoldalán fel kell tüntetni a készítő nevét, iskoláját, osztályát és elérhetőségét (e-mail vagy telefonszám) valamint a kép címét.

Eredményhirdetés április 13-án lesz. A hivatalos díjátadó várható időpontja április 25-e, ahol a beérkezett pályaművek kiállításra kerülnek. A díjazottak ezenfelül ajándékkönyvben részesülnek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..