home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Vajdasági Magyar Szövetség nem folytatott kampánytevékenységet Dél-Szerbiában
2020.06.26.
LXXV. évf. 26. szám
Vajdasági Magyar Szövetség nem folytatott kampánytevékenységet Dél-Szerbiában

A VMSZ kizárólag Vajdaságban és Belgrádban kampányolt, a vajdaságiak támogatásának köszönhetően érte el történelmi eredményeit a június 21-i háromszintű választásokon.

A szerbiai sajtóban megjelent álhírekkel ellentétben a Vajdasági Magyar Szövetség nem folytatott kampánytevékenységet Dél-Szerbiában. Sem Vranjeban, sem máshol. Véletlen egybeesés, hogy a Szerb Jobboldal nevű párt a négyes sorszámmal indult a vranjei helyi választásokon. Az őket támogató szavazópolgárok valószínűleg mindkét szavazólapon a négyes számot karikázták, ebből adódhatott a furcsa eredmény.

A Vajdasági Magyar Szövetség regionális magyar pártként a jövőben is kizárólag a saját választópolgárai érdekeit fogja szem előtt tartani.

Dr. Pásztor Bálint

a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági parlamenti listavezetője

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..