home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Vajdaságban egy nap alatt felére csökkent az új fertőzöttek száma
2021.01.02.
LXXV. évf. 53. szám
Vajdaságban egy nap alatt felére csökkent az új fertőzöttek száma

Az előző naphoz képest az elmúlt 24 órában szinte megfeleződött az újonnan fertőzöttek száma Újvidéken, a tegnapelőtti 128 új esethez képest, az elmúlt egy napban csak 52 új esetet regisztráltak, derül ki a Vajdasági Közegészségügyi Intézet adataiból.

Nem hivatalos adatok szerint az újonnan fertőzöttek száma jelentős csökkenést mutat egész Vajdaság területén, míg csütörtökről péntekre 534 új esetet jegyeztek, péntekről szombatra már csak 370 újabb fertőzöttek regisztráltak a tartomány területén.

Továbbra is érvényben van azonban a rendkívüli járványügyi helyzet, annak minden velejárójával.

A hivatalos adatok szerint Vajdaságban jelenleg 32.192 aktív esetet tartanak számon, a legtöbbet Újvidéken (8.702), Nagybecskereken (több mint 3.400), Pancsován (több mint 1.700), Palánkán (több mint 1.500), valamint Szabadkán és Nagykikindán, ahol az aktív esetek száma jelenleg is meghaladja az 1300-at.

(Forrás: 021.rs)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..