home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
VM4K-Mikulás
Szerda Zsófia
2021.12.03.
LXXVI. évf. 48. szám
VM4K-Mikulás

2021. december 2-án 17 órai kezdettel a Csíkos-Pöttyös zenekar Mikulás-váró koncerttel lepte meg a kicsiket és a nagyokat a Kosztolányi Dezső Színház színpadán. A programot a VM4K szervezte.

A zenekar tagjai képességeik legjavát gyúrták egybe. A több évtizedes versmegzenésítés, a gyerekekkel való mindennapos tanító és alkotó tapasztalat, az alternatív oktatóirányzatok ihletése, a képzett zenei háttér, a rögtönzés és a zene iránti rajongás játékos egyvelege a Csíkos-Pöttyös-világ. A stílust a változatosság jellemzi. Egyaránt megtalálhatóak benne népi, latin, jazz-, funk- és popelemek is. A közönség aktív bevonásával, mókás feladatokkal és színes kellékekkel kívánják a csíkos-pöttyös zenészek közelebb hozni a gyerekekhez a vajdasági és a magyarországi kortárs gyermekverseket, meséket.

A zenekar tagjai: 

Gilvázi Bea — ének, ukulele

Szerda László — gitár, dob

Csonka Róbert — ének, basszusgitár

Szövegek: Valkovics Edit, Gilvázi Bea

Zene: Gilvázi Bea, Szerda László

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..