home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
VIII. Ifjúsági Etno Tábor
10-01-1.jpg
2009.06.24.
LXIV. évf. 25. szám

Még több program, még több érdekesség a VIII. Ifjúsági Etno Táborban. A helyszín a régi: a péterrévei Horgász tanya. Ott-tartózkodás: július 29-étől augusztus 5-éig. Minden érdeklődő 16--30 év közötti fiatalt megtanítanak az oktatók fát faragni, gyöngyöt fűzni, nemezelni, kosarat fonni, lószőrből ék...

Még több program, még több érdekesség a VIII. Ifjúsági Etno Táborban. A helyszín a régi: a péterrévei Horgász tanya. Ott-tartózkodás: július 29-étől augusztus 5-éig. Minden érdeklődő 16--30 év közötti fiatalt megtanítanak az oktatók fát faragni, gyöngyöt fűzni, nemezelni, kosarat fonni, lószőrből ékszert fonni, valamint sok más elfeledett mesterségre. A résztvevőknek csak sátrat, evőeszközt és magukat kell elhozniuk. Beugró egész hétre 3500 dinár (reggeli, ebéd, vacsora). Jelentkezési határidő: július 22. Szervező: Vajdasági Magyar Ifjúsági Központ.
Információ és jelentkezés a www.ifikozpont.org.rs címen vagy elérhettek bennünket telefonon: 064/278-10-26 (Lívia), 064/22-19-756 (Gábor). E-mail címünk: etnotabor@ifikozpont.org.rs
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..