home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
V. Színház van az én utcámban! — Winteretno Fesztivál
2017.02.14.
LXXII. évf. 7. szám
V. Színház van az én utcámban! — Winteretno Fesztivál

2017. február 22-étől 25-éig a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban

Színház van az én utcámban!

A Magyar Teátrumi Társaság, a Tüskevár Országos Szülői Egyesület a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központtal közösen ötödik alkalommal rendezi meg 2017 telén kulturális színházi fesztiválját Szabadkán, a Színház van az én utcámban — Winteretno Fesztivált.

2017. február 22-e és 25-e között ingyenes gyermekprogramokkal és esti színházi előadásokkal várja a szabadkai közönséget.

Négy napon keresztül idén is lesz Teátrumi Mocorgó játszóház 9.30-tól 12 óráig, ahol a gyermekek egy több állomásból álló ügyességi és készségfejlesztő kalandtúrán vehetnek majd részt, továbbá a játszóházból idén sem hiányozhatnak a kézműves foglalkozások és logikai játékok. A délelőtti idősávban szerdán a Vándor Bábszínház, csütörtökön a Magyar Népmese Színház, pénteken pedig zenés interaktív gyermekelőadás kalauzolja el a legkisebbeket a színház világába. Szombaton megrendezésre kerül a népszerű farsangi mulatság, melynek részeként a kiskunhalasi Lyra Együttes ad gyermekkoncertet.

A fesztivált szerda délután 17 órától a Népkör MMK Róna Táncegyüttese és a Fabula Rasa Színjátszó Grund Hair című musicalje nyitja meg. A Magyar Teátrumi Társaság tagszínházai közül 2017-ben a Nemzeti Színház: Szájon lőtt tigris, a Veszprémi Petőfi Színház: Love letters – Szerelmes levelek és a Turay Ida Színház: Hamu és Gyémánt című előadásával mutatkozik be a szabadkai közönségnek. Az előadások 19 órakor kezdődnek.

Február 23-án a színházkedvelők nagy örömére közönségtalálkozó is lesz Kéri Kittyvel és Oberfrank Pállal a Szerelmes levelek előadás főszereplőivel.


Kattintson az alábbi képre, és töltse le a műsorfüzetet:

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..