home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Tűz Szabadkán és Palicson
2012.03.28.
LXVII. évf. 13. szám
Tűz Szabadkán és Palicson

- Tímár Zsolt felvételeA hétvégén tűz ütött ki Palicson a Lopud és a József Attila utcák kereszteződésében. Az út menti tarlót gyújtotta fel valaki, a lángok az elmúlt napok meleg, szeles időjárása következtében gyorsan továbbterjedtek, s csak a tűzoltók gyors közbeavatkozásával sikerült meg...

- Tímár Zsolt felvétele

A hétvégén tűz ütött ki Palicson a Lopud és a József Attila utcák kereszteződésében. Az út menti tarlót gyújtotta fel valaki, a lángok az elmúlt napok meleg, szeles időjárása következtében gyorsan továbbterjedtek, s csak a tűzoltók gyors közbeavatkozásával sikerült megfékezni őket. Magasságuk néhol elérte a tíz métert is, a környéket sűrű fekete füst borította.

Szabadkán, a Virovitica utca mögötti nádasban is tűz ütött ki. A tűzoltóknak köszönhetően a lángok nem terjedtek át a házakra, csupán a szomszédos utcában, egy fatelep kerítésében tettek kisebb kart
Szabadka város területén, különösen az erdőkben és azok közelében tűzgyújtási tilalom van. Ennek ellenére a tűzoltóknak hetente 40-50 alkalommal kell közbelépniük.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..