home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Turistacsalogató nyári programokat kínál a Duna és a Kossuth Rádió
MTVA
2022.06.09.
LXXVII. évf. 23. szám
Turistacsalogató nyári programokat kínál a Duna és a Kossuth Rádió

Jövő héttől új adásokkal jelentkezik a Duna népszerű nyári magazinműsora, NYÁR 22 címmel a Balaton partjáról. A belföldi nyaralásra azonban nemcsak a képernyőn, hanem az éteren keresztül is kaphatnak tippeket a vakáció előtt állók: a Kossuth Rádió Napközben című magazinműsorának turisztikai rovatából.

Június 13-án, hétfőn ismét a nyár legizgalmasabb témáival telik meg a révfülöpi móló, ahol Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence várják idén is a Duna nézőit a képernyő elé hétfőtől szombatig, délelőttönként, 10 órától. Az adásokból kiderül, hova menjünk kirándulni vagy vakációzni itthon, valamint hogy milyen látnivalókat és programlehetőségeket kínál a belföldi turizmus.

Hazánk teljes turisztikai portfóliójából válogatva jelentkezik csütörtökönként 10 óra 15 perctől a Kossuth Rádió Nyaraljon itthon! című rovata is a Napközben című műsorban, amely a Duna népszerű délelőtti magazinműsorával összhangban a legvonzóbb hazai úti célokra hívja fel a figyelmet.

Az országjáráshoz kapcsolódó témák változatosan jelennek meg az adásokban: turistacsalogató újdonságok, vadregényes tájak, aktív kikapcsolódást vagy éppen önfeledt pihenést ígérő helyszínek és a kulturális élet legizgalmasabb programjai között válogathatnak a hallgatók.

 NYÁR 22 – június 13-tól, 10:00-től a Dunán!

Nyaraljon itthon! – csütörtökönként a Kossuth Rádió Napközben című műsorában!

A fotón: Rátonyi Krisztina és Fodor Imre műsorvezető páros a Balatoni Nyár című magazinműsor beharangozó sajtótájékoztatóhoz kapcsolódó fotózáson a Balatonon, Révfülöpnél 2020. június 2-án. Fotó: MTI/Karaba Tünde/MTVA

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..