home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Tüntettek a hódsági szülők
2023.05.09.
LXXVIII. évf. 18. szám
Tüntettek a hódsági szülők

Tíznél több feljelentést érkezett egy hódsági óvodai nevelő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta és szexuálisan zaklatta a gyermekeket. A Blic nem hivatalos forrásokra hivatkozva azt írja, egy négyéves kisfiú mondta el a szüleinek, hogy a nevelő lefényképezte a nemi szervét. A pszichológiai vizsgálat azt igazolta, hogy az esetet nem a gyermek találta ki.

A pedofil nevelőt letartóztatták, és 30 napos őrizetbe vételt rendeltek el. A gyanúsított telefonjának átvizsgálása során nagy mennyiségű pedofil fotót találtak.

Az eseményt tüntetés követte az aggódó szülők részéről, akik a hódsági Poletarac Iskoláskor Előtti Intézmény előtt gyülekeztek, majd a községháza elé vonultak, ahol a szülők panaszait valamint követelményeit a község elnöke és az intézmény igazgatónője fogadta.

A felháborodott szülők azt javasolják, hogy az óvodai szobákban, illetve mellékhelyiségekben kamerákat helyezzenek el, a gyerekekre egyidőben mindig 2 felnőtt ügyeljen, de emellett az egész oktatási hálózat átvizsgálását is követelik.

Forrás: Blic, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..