home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Tudnivalók a Szülőföldön magyarul támogatás kifizetéséről
(Tha)
2023.03.09.
LXXVIII. évf. 10. szám
Tudnivalók a Szülőföldön magyarul támogatás kifizetéséről

Azok a külhoni óvodások, általános és középiskolások, illetve felsőoktatásban részt vevő hallgatók pályázhattak a Szülőföldön magyarul támogatásra, akik a szülőföldjükön magyarul, vagy részben magyar nyelven folytatják a tanulmányaikat. A legutóbbi pályázat során mintegy 18200 pályázat részesült pozitív elbírálásban – mondta el szerkesztőségünk érdeklődésre Bús Ottó, a CMH-irodák koordinátora, aki azt is hozzátette, hogy március végéig minden érintettet értesítenek. A támogatást június végéig lehet felvenni az OTP Bank bármelyik fiókintézetében. 

Fontos tudnivaló, hogy akik először pályáztak a Szülőföldön magyarul támogatásra, azoknak június 30-áig személyesen el kell menniük az OTP Bank valamelyik fiókintézetébe, és meg kell nyitniuk a célszámlát, amire a pénz érkezik. Amennyiben ezt nem teszik meg, akkor június 30-a után az OTP Bank visszautalja a támogatás összegét. Akiknek már megvan a számlájuk, az átutalás után felvehetik a pénzt, vagy akár a számlán is hagyhatják. A támogatás összege ezúttal 55 euró.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..