home 2024. július 20., Illés napja
Online előfizetés
Továbbra is keresik az eltűnt kislányt
2024.04.01.
LXXIX. évf. 13. szám
Továbbra is keresik az eltűnt kislányt

A szerb sajtóban olyan felvételek láttak napvilágot, amelyek Bécsben készültek, és a rajtuk lévő kislány a március 26-án eltűnt Danka Ilić is lehet.

Ezért Szerbia bécsi nagykövetsége mindenkit arra kér, hogy amennyiben Ausztria területén látni véli Dankát, azonnal jelentse a szerb vagy az osztrák rendőrségnek. Az ausztriai belügyminisztérium száma 133, a szerb rendőrségé 192. Szerbia bécsi nagykövetségét pedig a +436677704145 telefonszámon lehet hívni.

Mint ismeretes a kétéves Danka Ilić a Bor melletti Banjsko Polje településről tűnt el. A kislány az első olyan személy Szerbiában, akit a Találj meg! rendszer segítségével kerestek, és a kutatásba szinte az egész ország lakosságát bevonták.

Danka Ilić barna hajú, barna szemű, magassága körülbelül 85 cm. Eltűnésekor olajzöld kabátot, lila nadrágot és fekete tornacipőt viselt. Akinek bármilyen információja van az eltűnt kisgyerekről, azonnal hívja a rendőrséget a 192-es telefonszámon.

A kislány keresésébe az eltűnését követően bekapcsolódtak a tűzoltók és az önkéntes mentőegységek tagjai is. Keresőkutyákat, helikoptereket, drónokat, hőkamerákat is bevetettek. A rendőrség irányításával önkéntesek is részt vettek az akcióban, akik házról-házra jártak a környéken.

A szerbiai Belügyminisztérium munkatársai a Brestovac folyó egy részét is átkutatták, valamint helikopterekkel is pásztázták a terepet. A speciális egységek átvizsgálták a ház környékét, a közeli alagutat, a földalatti vízelvezető csatornákat, aknákat, az erdőt, több elhagyatott házat is átkutattak, de nem jártak sikerrel.

Forrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..