home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Törökbecsén tartották meg a Szólj, síp, szólj! vetélkedőt
Zséli Ágnes
2022.04.11.
LXXVII. évf. 14. szám
Törökbecsén tartották meg a Szólj, síp, szólj! vetélkedőt

Népzenétől volt hangos a hétvégén a törökbecsei Községi Művelődési Ház a 37. alkalommal megrendezett általános iskolások népzenei találkozóján, a Szólj, síp, szólj! nevű vetélkedőn.

A hagyományőrző rendezvényt ez alkalommal is a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya és az Újvidéki Rádió hívta életre. A fesztivál társszervezője a törökbecsei Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület volt.

Az óvodások és az általános iskolások számára szervezett vetélkedőnek első alkalommal adott otthont Törökbecse. A helybeli fellépők mellett 35 településről mintegy 600 résztvevő érkezett.

A fellépők különböző kategóriákban és korcsoportokban versenyezhettek. A két színpadon egyidőben zajló összesen 120 műsorszámot hattagú szakmai zsűri értékelte.

Beszámolónkat a Hét Nap április 20-ai számában olvashatják.

Fényképezte: Zséli Ágnes

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..