home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Tornagyőzelem Kisújszálláson
(T. T.)
2013.02.27.
LXVIII. évf. 9. szám
Tornagyőzelem Kisújszálláson

A Champions női csapata megnyerte a kisújszállási, tíz csapat részvételével megtartott nemzetközi futsal-tornát. A szabadkai csapat mindössze négy gólt kapott, a legjobb góllövő pedig Vass Noémi személyében a Champions soraiból került ki.

Mićo Marijić, a csapat edzője elmondta, hogy a legizgalmasabb mérkőzést az NB II. keleti csoportjának 2. helyezettje, a kilenc forduló alatt mindössze egy vereséget jegyző Gyulai Amazonok ellen játszották a lányok, és egy nagyszerű mérkőzésen a szabadkaiak 2 : 1-es győzelmet arattak. Február 27-én Sopronba utazik a csapat, majd márciusban Siófokon, Kisújszálláson, Tolnán szerepel, májusra pedig Bécsbe kapott meghívást. A versenynaptár gazdag, de pénz híján még kérdéses, hogy mely meghívásnak tudnak eleget tenni.

Befejeződött a vajdasági pionír futsal-bajnokság az 1998-ban született és ennél fiatalabb játékosok számára. A hét csapat részvételével megtartott bajnokságon összesen 63 mérkőzést játszottak, és 197 gól született. A bajnokság legeredményesebb játékosának a 28 gólos Vass Noémi (magyarkanizsai Metalmanija) bizonyult, a legjobb játékos a nagykikindai Milana Knežević, a legjobb kapus pedig a szabadkai Champions tagja, Gregovics Rebeka lett. Az első helyet a Metalmanija szerezte meg, a Kikinda, a Champions, a gložani Budućnost, az újvidéki Fruškogorac, a tomaševáci Plavac és a Törökbecse előtt.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..