home 2024. június 13., Antal napja
Online előfizetés
Topolya: szebbé tették a tópartot
Talpai Lóránt
2024.05.11.
LXXIX. évf. 19. szám
Topolya: szebbé tették a tópartot

Majális utáni takarítási akción vett részt dr. Pásztor Bálint

Tegyük szebbé környezetünket! jelszóval Topolya Község Önkormányzata a helyi közösséggel és a Komgrad Közvállalattal közösen a május 1-jei ünnepek után a tóparti sétányon takarítási, virágültetési és szemétgyűjtési akciót szervezett, melyhez helyi polgárok, intézmények és civil szervezetek is csatlakoztak. A megmozdulás célja egyértelműen az volt, hogy a tavaszi megújulást jelképezve a tóparti sétány és környéke is megújuljon.

Az akción dr. Pásztor Bálint, a VMSZ elnöke, Juhász Bálint, a tartományi képviselőház elnöke és a helyi önkormányzat képviselői is részt vettek.

Dr. Pásztor Bálint a megmozdulás fontosságára mutatott rá, főként azért, mert hamarosan megkezdődik a turistaidény.

— Mindez a közösségépítésről szól, mint ahogyan június 2-a is arról szól, ezért bízom abban, hogy minél többen fogják támogatni Szatmári Adrián polgármestert — hangoztatta a VMSZ elnöke.

Szatmári Adrián, Topolya polgármestere köszönetét fejezte ki mindazoknak a fiataloknak és idősebbeknek, akik részt vettek a szemétgyűjtési akcióban. Továbbá arról is szót ejtett, hogy elkészült a tó fejlesztésének a tervdokumentációja a nyugati parton fekvő sétány kapcsán. Emellett folyamatban van az autós kemping fejlesztése is.

Fényképezte: Talpai Lóránt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..