home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Topolya község kiírta az energiahatékonysági pályázatot a polgárok részére
2023.10.12.
LXXVIII. évf. 41. szám
Topolya község kiírta az energiahatékonysági pályázatot a polgárok részére

2023-ban 20 millió dinárt irányoztak elő az energiahatékonysági pályázatra Topolya községben. Ennek értelmében idén a topolyai önkormányzat 10 millióval, valamint a Bányászati- és Energiaügyi Minisztérium is további 10 millió dinárral támogatja a polgárok otthonainak energiahatékonysági fejlesztését.

Topolya község kiírta az energiahatékonysági pályázatot a polgárok részére. A tavalyi évhez hasonlóan első körben a kivitelező cégek jelentkeztek, amelyek közül a polgárok választhatnak, tőlük kérhetik a pályázáshoz szükséges előszámlát. Idén 9 kategória közül lehet választani, de újdonság, hogy egyszerre több fejlesztést is el lehet végezni a lakóépületen, azaz úgynevezett csomagokra is lehet pályázni. A pályázás feltételeiről bővebben Topolya község honlapján olvashatnak (https://www.btopola.org.rs/hu/konkursi_hu), a energetskiefikasnost@btopola.org.rs vagy a +38164/862-44-82-es telefonszámon érdeklődhetnek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..