home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Töltse a szilvesztert a humor nagyágyúival!
MTVA
2020.12.30.
LXXV. évf. 53. szám
Töltse a szilvesztert a humor nagyágyúival!

– Vidám, zenés óév búcsúztató műsor várja a Duna Televízió nézőit –

Az év utolsó napján is felhőtlen kikapcsolódást nyújt a Duna műsorkínálata. Az este első részében a humoré a főszerep. A csatorna három Karinthy-gyűrűs előadóművésze gondoskodik róla, hogy szem ne maradjon szárazon. 19.50-kor Fábry Sándor műsora, a Fábry, ezt követően 21.10-től Bagi Iván és Nacsa Olivér Orfeuma várja a televíziónézőket. A rekeszizmok megmozgatása után 22.05-től zenés szilveszteri gálaműsor közvetítést láthatnak a kaposvári Csiky Gergely Színházból. A műsor házigazdái Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc-, és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő, valamint dr. Fülöp Péter, a Csiky Gergely Színház Kft. ügyvezető igazgatója. A több mint 100 perces ünnepi műsorban az operett- és musicalvilág legismertebb slágerei csendülnek fel a Színház művészeinek és a Budapesti Operettszínház énekeseinek előadásában. Éjfél után is érdemes a Dunán maradni, hiszen indul a Zene hajnalig, 90 perces könnyűzenei összeállítás. Az év első napján 11.15-kor kezdődik a Bécsi Filharmonikusok Újévi koncertje.

Búcsúztassa a Duna Televízióval az óévet és köszöntse 2021-et a közmédia csatornájával!

Fotó: Bagi Iván (b) és Nacsa Olivér humoristák, a Karinthy-gyűrű kitüntetettjei az elismerés átadásán a volt rádiószékház Márványtermében 2019. június 25-én. (MTI/Mohai Balázs)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..