home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Tökéletes séta az űrben
forrás: www.ma.hu
2015.01.18.
LXX. évf. 2. szám
Tökéletes séta az űrben

Lélegzetelállító képsorok a Földről. Alexander Gerst német űrhajós a Nemzetközi Űrállomáson készült fotóiból állított össze egy nem mindennapi videót. Az űrhajós tavaly, május és november között fél évet töltött az űrállomás fedélzetén, és ez alatt az idő alatt számtalan remek fényképet készített a Földről és a Tejútról.

A hatperces kisfilm megkapó módon mutatja be bolygónk válogatott szépségeit, a sarki hómezőktől kezdve a buja őserdőkön át a nyüzsgő városokig. Nem véletlen, hogy alig egy héttel a feltöltése után több mint kétmillióan nézték meg a videómegosztó oldalon. A bolygónkról készített kisfilm:




 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..