home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Több támogatási programot jelentett be a szerb gazdasági minisztérium
Pannon RTV
2021.02.09.
LXXVI. évf. 5. szám
Több támogatási programot jelentett be a szerb gazdasági minisztérium

A támogatásokat többek között mikro-, kis- és közepes vállalkozások és vállalkozók számára hirdették meg. Erre idén eddig 450 millió dinárt különítettek el.

Emellett megjelentek nyilvános felhívások az induló vállalkozások megsegítésére 150 millió dinár értékben, valamint a nők és fiatalok pénzügyi támogatására 100 millió dinárt szánnak a Vállalkozásfejlesztési Ösztönző Program keretében. A vállalkozói szellem fejlesztésére pedig 200 millió dinár vissza nem térítendő támogatás jut.

A felhívásra legkésőbb 2021. december 31-ig jelentkezhetnek az érdekeltek. Az ezzel kapcsolatos információk megtekinthetők a gazdasági minisztérium honlapján, a www.privreda.gov.rs, illetve a Fejlesztési Alap honlapján is, a www.fondzarazvoj.gov.rs címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..