home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Több mint kétszáz határsértővel szemben intézkedtek a magyar rendőrök a hétvégén
MTI
2021.01.18.
LXXVI. évf. 2. szám
Több mint kétszáz határsértővel szemben intézkedtek a magyar rendőrök a hétvégén

Kétszáztizenegy határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta a magyar Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 67, szombaton 45, vasárnap 67 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. A román, ukrán és horvát határszakaszon 32 migránst fogtak el.

Az elmúlt héten az ország területén 648 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a katonák és rendőrök. Az előző héten - január 4-től 10-ig - a feltartóztatottak száma 1040 volt. A román, ukrán és horvát határszakaszon 112 migránst fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt 21 gyanúsított ellen indult eljárás - derül ki a rendőrségi összesítésből.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..