home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Több mint 180 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök
(MTI)
2022.04.27.
LXXVII. évf. 17. szám
Több mint 180 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Összesen 183 határsértővel szemben intézkedtek a Bács-Kiskun megyei rendőrök keddről szerdára virradó éjszaka, egy embercsempészt is elfogtak - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel.

Horváth Erika sajtóreferens tájékoztatása szerint az elmúlt éjszaka nagyobb csoportokban összesen 152 külföldit tartóztattak fel Madaras, Hercegszántó, Katymár, Dávod és Kelebia térségében. A magukat szír, iraki és török állampolgárnak valló illegális migránsok jogellenesen jutottak be Magyarország területére, személyazonosságukat, illetve magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A járőrök hajnalban Zsanánál egy furgont ellenőriztek, amelyet egy magyar férfi vezetett. A jármű rakterében a rendőrök 31, magát szír állampolgárnak valló külföldit találtak.

A határsértőket a meghallgatásuk után visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz, míg a furgont vezető 35 éves férfit őrizetbe veszik - írták a közleményben.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..