home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Tízéves a Rhythmical Dance Club
(T. T.)
2012.08.01.
LXVII. évf. 31. szám
Tízéves a Rhythmical Dance Club

A Rhythmical Dance Club tagjai - Kovács Andor felvételeA közelmúltban a királyhalmi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Rhythmical táncklubja évadzáró gálaműsort tartott a rendkívül sikeres és népszerű klub fennállásának 10. évfordulóján. A táncosok másfél órás önálló műsorral kedveskedtek a...

A Rhythmical Dance Club tagjai - Kovács Andor felvétele

A közelmúltban a királyhalmi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Rhythmical táncklubja évadzáró gálaműsort tartott a rendkívül sikeres és népszerű klub fennállásának 10. évfordulóján. A táncosok másfél órás önálló műsorral kedveskedtek a közönségnek többévi munkájuk eredményének bemutatásával. Varga Zsuzsanna, a táncklub vezetője és koreográfusa elmondta, hogy a rendezvény a Magyar Nemzeti Tanács támogatása nélkül nem jöhetett volna létre, így azonban üdítővel és tortával ünnepelhettek a jelenlévők a feldíszített teremben.
- Nagyon örülök annak, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend a modern tánc, hogy nemcsak a fiatalokat, hanem az idősebbeket is meg tudjuk mozgatni. Köszönet mindazoknak, akik évek óta kitartóan segítik a munkánkat. A szülőkön kívül elsősorban Móra Rózsa tanítónőnek tartozom hálával, aki tíz évvel ezelőtt elindított ezen a pályán, továbbá Szűcs Anna igazgatónőnek, aki évekig edzőteremről gondoskodott, valamint a helyi közösség elnökének, Pék Jánosnak, aki visszaszerezte, majd felújíttatta a művelődési otthont, ahol a táncpróbák jelenleg is zajlanak - mondta a klub vezetője.
A csoport egy kis pihenő után hamarosan újult erővel folytatja a munkát, s készül a következő idényre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..