home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Tizenhét szabadkai érem
Tóth Tibor
2023.09.12.
LXXVIII. évf. 36. szám
Tizenhét szabadkai érem

A Spartacus súlyemelői 17 érmet (9 aranyat, 5 ezüstöt, 3 bronzot) nyertek Zomborban, a juniorok és a 23 éven aluliak vajdasági bajnokságán.

Az egyéni aranyérmek mellett a juniorcsapat (Bencsik Masa Balázs, Ördög Iván, Vukov Marin, Bús Máté) is a dobogó legmagasabb fokára állhatott. A szabadkai súlyemelők több rekordot átadtak a múltnak: Ördög Iván (73 kg) 108 kg-os lökéssel saját országos csúcsát javította meg a 15 éven aluliak között, Bencsik Masa Balázs (81 kg) lökésben 135 kg-mal az új országos csúcsot állított fel a juniorok mezőnyében, Aleksandar Saulić összesítettben 7 kg-ot javított eddigi legjobb eredményén. A Spartacus színeiben 23 súlyemelő indult a tartományi bajnokságon, mellettük 3 edző és 3 bíró is részt vett a zombori viadalon. Kajdocsi Tamás edzőjével, Rozsnyik Ervinnel szerdán Szaúd-Arábiába, a felnőtt-világbajnokságra utazik, mely egyúttal olimpiai kvalifikációs verseny is.


Fotók: Spartacus Súlyemelőklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..