home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Tisztítják a Krivaját
2015.02.03.
LXX. évf. 5. szám
Tisztítják a Krivaját

A Krivaja folyó mostanában főleg azért szerepel a hírekben, mert az egyik szakaszán förtelmes bűzt áraszt. Tajkman Sándor, az Újvidéki Rádió riportere egy „nyugodtabb” szakaszon készítette a mellékelt felvételt február 3-án Topolyán, az egykori Kulacs kocsma és a Gorica épülete közelében.

A csónak két „utasa” egy hete a meder tisztításán szorgoskodik: Ozorák Imre, aki immár 28 éve dolgozik a DTD Krivaja Vízgazdálkodási Vállalatnál, és segédje, Uglár Róbert. Mindketten igyekeznek alapos munkát végezni, hiszen tudják, hogy ilyen magas vízállás mellett különösen veszélyes lehet, ha a sás, a nád felfogja a vizet. Ez a szakasz tehát még bűzmentes, de a város szélén, a hirhedt Žibel állati eredetű hulladékfeldolgozó közelében a medertisztítást már az orrfacsaró bűz is nehezíti.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..