home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Tiodorović: Az egészséget kell előtérbe helyezni, nem a gazdaságot
2021.03.31.
LXXVI. évf. 13. szám
Tiodorović: Az egészséget kell előtérbe helyezni, nem a gazdaságot

A válságstáb tagjai kedden konzultáltak a jelenlegi helyzetről, egyelőre semmi sem változik - nyilatkozta dr. Branislav Tiodorović járványügyi szakember a Szerbiai RTV Upitnik című műsorában.

Elmondta, tart a vita az egészségügyi illetve a gazdasági oldal közt, véleménye szerint azonban az egészséget kell előtérbe helyezni, mert rengetegen vannak lélegeztetőgépen Szerbiában. A lehetséges enyhítésekkel kapcsolatban azt mondta, csütörtökön folytatják a konzultációkat.

Fotó: TANJUG/SAVA RADOVANOVIC/bg

Ami a vendéglátóipart illeti, esetleg a kerthelyiségek megnyitását engedélyezhetik, erről azonban csak jövő héten dönthetnek. Tiodorović továbbá elmondta, alacsonyabb létszámú rendezvények megtartásáról lehet szó, a több száz személyes lakodalmakat azonban biztosan nem engedélyezik még.

Felhívta a figyelmet arra, hogy nehéz időszak jöhet, ugyanis tömegesen térnek haza a külföldön dolgozó vendégmunkások Szerbiába.

Forrás: Szerbiai RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..