home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Tetten érték a gúnyirat terjesztőit
(Tha)
2004.09.22.
LIX. évf. 38. szám

A VMSZ zentai körzeti szervezetének közleményeA város napjára az éj leple alatt újabb primitív gúnyirat jelent meg, amely nyomdafestéket nem tűrő, perverz kifejezésekkel telitűzdelve, valamint hazugságok áradatával ártani akar a szervezetünknek és a magyarságunknak. A gúnyirat aláírás nélkül jelenik...

A VMSZ zentai körzeti szervezetének közleménye
A város napjára az éj leple alatt újabb primitív gúnyirat jelent meg, amely nyomdafestéket nem tűrő, perverz kifejezésekkel telitűzdelve, valamint hazugságok áradatával ártani akar a szervezetünknek és a magyarságunknak.
A gúnyirat aláírás nélkül jelenik meg, tehát a szerzője arcnélküli, aki az éj leple alatt dolgozik, patkány módjára viselkedik, ezért nem is tartjuk fontosnak megválaszolni a szemenszedett hazugságokat. Ellenben kötelességünk a lakosságot tájékoztatni. A gúnyirat szerzője olyan mélyre süllyedt a viselkedésével, hogy jogot formált magának a jelöltjeink családi életében is vájkálni, vegyítve saját beteges elképzeléseivel és látomásaival. Mi ezzel az irománnyal többet nem foglalkozunk, feljelentést tettünk a bűnüldöző szerveknél, amelyek már rendelkeznek adatokkal. Ennek alapján bírósági eljárást indítunk eme elvetemült, arcátlan személy ellen.
*
A közleménnyel kapcsolatban BARSI Márta, a VMSZ zentai helyi szervezetének nevében a következőket nyilatkozta:
-- Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy tettenérés történt. A mocskolódókat ,,munka közben” fogták el Bogarason. A feljelentés a rendőrségen van, reméljük, az eljárás is megkezdődik, hiszen most már név szerint is tudjuk, kik azok, akik Zenta város lakóit és a falvakban élőket a szórólapokkal nyugtalanították, a munkájukat becsületesen végző VMSZ-es politikusokról hazugságokat terjesztettek, a becsületükbe tapostak, de attól sem riadtak vissza, hogy a családjaikat és a gyermekeiket sértegessék. A tettenérés megtörtént, következményei is lesznek, de ez egy hosszabb folyamat.
*
Még egy adalék az esethez. A fiú, akit Bogarason a röplapok osztogatása közben tartóztattak fel a polgárok, arra a kérdésre, hogy szégyelli-e magát, amiért ilyen szennynek a terjesztésében vesz részt, azt válaszolta, őt nem érdekli a szöveg tartalma, de ezért a munkáért jól megfizetik. Amikor a megbízója is megjelent, úgy menekült el, hogy a táskáját, több mint 180 röplappal, a helyszínen hagyta. A feljelentő a táskát és a benne lévő bizonyítékot átadta a rendőrségnek, és erről bizonylatot kapott.
A zentaiak kíváncsian várják az illetékesek következő lépését és az esetleges közleményt.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..