home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Téli táborok a VM4K-ban
2023.01.09.
LXXVIII. évf. 1. szám
Téli táborok a VM4K-ban

2023. január 9-14. között újabb téli táborokkal készülnek a különböző korosztályú fiatalok számára.

Hétfőtől szombatig, délelőttönként 8.00 és 12.00 között Dinoszaurusz-kutató expedíció tábor kerül megszervezésre a VM4K-ban.
Izgalmas programokkal várnak minden 6-11 éves gyereket, akit érdekel a kutatás és a dinoszauruszok rejtelmes világa. Az érdeklődőknek lehetősége adódik meglesni a múlt óriásait ismeretterjesztő foglalkozásokon és játékokon keresztül. A lelkes kalandorok és felfedezők kincskereső játékokon és különféle kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. Expedícióra fel! 

A 8-11 éves, illetve 12-14 éves korosztály számára is érdekes foglalkozásokkal készülnek idei informatikatáborban, melyre január 9-13. között (hétfő-péntek) kerül sor központunkban. Ezúttal a mesterséges intelligencia (AI) világába nyerhetnek betekintést a résztvevők minden nap 8.00 és 15.00 óra között.  

Szintén január 9-13. (hétfő-péntek) között kerül megrendezésre kamasztábor a természetes életmód és környezettudatosság jegyében.
Január 9, 10, és 12-én 14.00 és 18.00 óra között változatos programokkal várják a 12-17 év közötti fiatalokat a VM4K épületébe. Téli életmód táborunkban színes előadásokon és kirándulásokon keresztül igyekeznek megválaszolni a kérdést: hogyan és mennyivel tudunk hozzájárulni viselkedésünkkel és szokásainkkal környezetünk tudatos megóvásához? A VM4K-ban a helyed, ha érdekel az egészséges életmód és a környezetvédelem.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..