home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Téli szünet, online oktatás és vakcina
2020.11.25.
LXXV. évf. 48. szám
Téli szünet, online oktatás és vakcina

A szerbiai válságstáb Belgrádban megtartott legutóbbi ülésének témája az oktatás volt. Branislav Tiodorović járványügyi szakember a tanácskozást követően bejelentette, a téli szünet december 21-től január 18-ig tart. Az általános iskolák felső tagozatai és a középiskolák a téli szünet kezdetéig online oktatásra térnek át. Az alsósok a mostani rendszerben folytatják a tanulást, az óvodákat pedig egyelőre nem zárják be.

Aleksandar Vučić köztársasági elnök az országban illetékes intézményekkel és ügynökségekkel egyeztetett a koronavírus elleni vakcina kapcsán – jelentette a B92. A megbeszélés egyetlen témája a védőoltás mielőbbi beszerzése volt.  

Az összejövetelen, amelyen Ana Brnabić miniszterelnök és Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter is részt vett, a Torlak Virológiai Intézet, a Batut Közegészségügyi Intézet, valamint az RFZO gyógyszerészeti ügynökség képviselőivel voltak jelen.

(Forrás: B92, Pannon RTV)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..