home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Tanítóknak - szeretettel ...
(re)
2009.06.03.
LXIV. évf. 22. szám
Tanítóknak - szeretettel
  ...

Tanítóknak - szeretettel
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar kórusa
Dr. Káich Katalin dékán és dr. Czékus Géza dékánhelyettes köszönti az egybegyűlteketA szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar által kiválasztott két gyakorlóiskola: a Majsai úti és a Gróf Széchenyi István Általános...

Tanítóknak - szeretettel
A Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar kórusa

Dr. Káich Katalin dékán és dr. Czékus Géza dékánhelyettes köszönti az egybegyűlteket

A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar által kiválasztott két gyakorlóiskola: a Majsai úti és a Gróf Széchenyi István Általános Iskola tanulói, valamint a kar kórusa - mgr. Huszár Elvira vezetésével - tette igazán ünnepélyessé a kar május 22-i diplomaosztó ünnepségét. A rendezvény keretében tizenegy osztálytanító vehette át a tanintézmény akreditációs bélyegzővel ellátott oklevelét. Felvételeinken a kisdiákok vidám, színes műsorának mozzanatait örökítettük meg.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..