home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Tanévnyitó látogatás Tornyoson
2021.09.02.
LXXVI. évf. 35. szám
Tanévnyitó látogatás Tornyoson

Szakállas Zsolt, a tartományi kormány alelnöke, Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási, Nemzeti Kisebbségi – Nemzetti Közösségi titkár és Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere a tanévnyitás alkalmából a tornyosi Tömörkény István Általános Iskolában járt – olvashatjuk Zenta Község hivatalos Facebook oldalán.

A látogatás célja a tanévkezdésen túl az oktatási intézményben elvégzett felújítási munkálatok, fejlesztések megtekintése volt, valamint a beszélgetés során szóba kerültek a fennálló problémák, és azok jövőbeli megoldási lehetősége.   

A polgármesteren és a tartományi kormányalelnökön kívül az eseményen jelen volt Pék Zoltán, köztársasági parlamenti képviselő, Juhász Attila és Homolya Ákos, a községi tanács tagja, Cipó Igor falvakkal megbízott polgármesteri tanácsadó, valamint a helyi közösség képviselői.

A vendégek a megbeszélést követően bejárták az épületet és osztálylátogatást tettek. Czegledi Rudolf polgármester átadta az önkormányzat közlekedésbiztonsági csomagját Petrás Teodóra igazgatónőnek és az első osztályba induló diákoknak.


Fotók: Pannon RTV / Ürményi Frigyes

Forrás: Zenta Község Önkormányzata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..