home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Tánctalálkozó Királyhalmán
vzs
2004.12.08.
LIX. évf. 49. szám

2004. november 27-én csaknem zsúfolásig megtelt a királyhalmi általános iskola tornaterme a Rhythmical Dance Club immár második alkalommal megszervezett rendezvényére, a Tánctalálkozó, 2004-re. A közönség tizenöt együttes produkcióját nézhette végig. Előadásukban a klasszikustól kezdve a show-, a di...

2004. november 27-én csaknem zsúfolásig megtelt a királyhalmi általános iskola tornaterme a Rhythmical Dance Club immár második alkalommal megszervezett rendezvényére, a Tánctalálkozó, 2004-re. A közönség tizenöt együttes produkcióját nézhette végig. Előadásukban a klasszikustól kezdve a show-, a diszkó- és a hip-hop táncokon át a breake-ig minden műfaj képviselve volt.
Fellépett a becsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör együttese (művészeti vezetője Ricz Róbert), a kanizsai Bolero (Cseszkó K. Erika vezetésével), a ludasi Sylver csoport (Kovács Szabina irányításával), Tóth Ferenc csoportja, a becsei Orion Táncklub, a szabadkai Tornado Táncklub (Szeles Béla vezetésével), Majoros Róbert irányításával a temerini Ritmus együttes, a hajdújárási Holdfény (Bálint Csilla csoportja), a bajmoki Magic együttes (Maraviæ Stojannal), a Lala együttes Gospoðinciből (Kis Ágota vezetésével), a péterrévei Dr. Kiss Imre Művelődési Kör csapata (dr. Horváth Máriával), a zentai Flamenco Klub (Kurilla Melindával), Horgosról a Kings of Chaos (Urbán Jenővel), valamint a helybeli Rhythmical Dance Club Varga Zsuzsanna és Szűcs Attila vezetésével.
A műsor végén a csoportvezetők emléklapot kaptak, a fellépőket pedig megvendégelték a házigazdák. Hogy ez létrejöhessen nagy segítséget nyújtott számos támogató: Királyhalomról a Diva varroda, az Origo söröző, a Nuova Italia pizzéria, a Relax disco, a Stars nagykereskedés, a Harlekin vegyeskereskedés, Farkas Ervin zenei felelős, Fogas Károly magántermelő, Újhelyi Rudolf polgármester, Szűcs Anna iskolaigazgató, a Delta Csárda Kispiacról, a hajdújárási Csemege vegyeskereskedés, a Rádió 90, a Ludas hentesüzlet, a Margareta virágüzlet, Szabadkáról pedig a Biromarket fénymásoló, a Nárcisz virágüzlet, a Huszár Foto Video Stúdió, a Szabadkai Piacok Közvállalat, a Hét Nap hetilap.
A rendezvény jól sikerült, s a szervezők véleménye szerint jövőre is lesz tánctalálkozó.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..