home 2024. május 10., Ármin napja
Online előfizetés
Tánckurzus
M-Plusz Táncklub
2011.09.21.
LXVI. évf. 38. szám
Tánckurzus

Az magyarkanizsai M-Plusz Táncklub által szervezett hagyományos nemzetközi intenzív tánckurzus évről évre vonzza a sporttánc kedvelőit.Az a célja, hogy az ifjú táncosok új tánclépéseket és táncstílust tanuljanak, és ezáltal is gyarapodjon a mozgáskultúrájuk. Az itt tanultakat alkalmazni tud...

Az magyarkanizsai M-Plusz Táncklub által szervezett hagyományos nemzetközi intenzív tánckurzus évről évre vonzza a sporttánc kedvelőit.
Az a célja, hogy az ifjú táncosok új tánclépéseket és táncstílust tanuljanak, és ezáltal is gyarapodjon a mozgáskultúrájuk. Az itt tanultakat alkalmazni tudják a további edzéseken, a lépéseket felhasználhatják az új koreográfiák készítésekor.
A program sűrű volt. Reggel 9 órakor jazz-tréninggel kezdtek a táncosok, majd délig kortárstánccal, délután háromtól este hatig pedig modern és kontakt tánctechnikával ismerkedtek meg a növendékek. A foglalkozások kezdő és haladó csoportban folytak.
Az M-Plusz táncklub tagjai mellett a csantavéri Kozmix Táncklub és a veszprémi Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió táncosai voltak jelen.
A 45 fős csapatban voltak aprócska óvodások és fiatalok is. Az idei, augusztus elején megtartott kurzuson Erdélyi Kata, Barbarics Zsófia, dr. Kiszelyné Czibik Tünde, Kozma Éva és Kozma Violetta oktattak.
Hogy mi mindennel gazdagodtak a tábor részvevői az intenzív kurzus során, azt a nagyközönség a Táncőrület címmel bemutatott fergeteges gálaműsoron láthatta. A részvevő fiatalok ekkor vehették át oklevelüket is.
A tánckurzus legifjabb tagjai a következő táncosok voltak: Varga Csilla, Mučibabić Jelena, Ivošević Sanela, Sándor Kitti, Mišković Ana, Bús Viola, Balogh Léna, Nyilas Orsolya, Cseszkó Dorottya, Kenyeres Jázmin, Sarnyai Zsófia, Kovács Gyólyai Emma, Kerata Kitti, Mészáros Tamara és Nagy Fruzsina.
A kurzus a szülők, a magyarkanizsai helyi közösség és az önkormányzat támogatásával jött létre. A felvételek a helyszínen készültek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..