home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Táncház a Bodros Tamburazenekarral
2023.09.27.
LXXVIII. évf. 39. szám
Táncház a Bodros Tamburazenekarral

A 2023. szeptember 22–én ismét több száz kulturális központ, művelődési ház, közösségi színtér várhatta az érdeklődőket országszerte és határon túl is változatos és értékes programokkal a 17. Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozaton, melyhez a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ is csatlakozott.

A Kultúrházak éjjel-nappal célja több mint másfél évtizede az, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek, értékelvűségnek. A „Mindennap értéket adunk” szlogennel a szervezők azt üzenik, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt. A Magyar Népművelők Egyesülete által szervezett országos rendezvénysorozathoz ingyenesen csatlakozhatott minden magyarországi és határon túli közművelődési intézmény, közösségi színtér és szervezet. A Népkör Magyar Művelődési Központ a Bodros tamburazenekart látta vendégül, akik egy fergeteges táncház keretében húzhatták a talpalávalót kicsiknek és nagyoknak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..