home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Támogatás jégvédelmi rendszerek kiépítésére
Pannon RTV
2021.05.26.
LXXVI. évf. 21. szám
Támogatás jégvédelmi rendszerek kiépítésére

Jégvédelmi rendszerek beszerzésére nyújt támogatást a Tartományi Mezőgazdasági Titkárság. A vajdasági gazdákkal ma írták alá a szerződéseket.

103 szőlő- és gyümölcstermesztő gazda kapott vissza nem térítendő támogatást jégvédelmi rendszerek kiépítésére. A befektetés összértéke 170 millió dinár volt, a gazdák önrészével együtt. Ebből a tartományi titkárság része 85 millió dinár volt.

A piaci versenyben csak az elsőosztályú termékekkel lehet érvényesülni, ezért van szükség az ilyen fejlesztésekre – emelte ki Ótott Róbert tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes.

A tartományi kormány a jövőben is szeretne minél nagyobb támogatásokat biztosítani a vajdasági gazdáknak a mezőgazdasági termelés minden szegmensében – mondta Čedomir Božić tartományi mezőgazdasági titkár.

A pályázók két lehetőség közül választhattak: utófinanszírozást igényelhettek, de előszámlával is lehetett pályázni. Akik így tettek, a szerződés aláírását követően tudják megvásárolni a felszerelést.

Fotó: Pannon RTV / Dragan Miljanić

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..