home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Támogatás a szabadkai vendéglátósoknak
Pannon RTV
2021.04.16.
LXXVI. évf. 15. szám
Támogatás a szabadkai vendéglátósoknak

Elfogadta Szabadka Város Tanácsa azt a javaslatot, miszerint áprilisban, májusban és júniusban csak a bérleti díj 50 százalékát kell befizetniük a vállalkozóknak és a jogi személyeknek a város tulajdonában levő üzletek bérlése esetében.

Azoknak a vendéglátósoknak, akiknek betiltották a munkavégzést a járványhelyzet miatt, áprilisban és májusban nem kell bérleti díjat fizetniük a kerthelyiségek után a városnak. Ezt a kedvezményt az érintetteknek az adóügyi titkárságtól kell kérvényezniük. Júniustól augusztusig a kerthelyiségek bérleti díjának felét engedi el a város, ezt szintén az illetékes titkárságnál kell írásban kérvényezniük a vendéglátósoknak. Mindezek mellett az érintettek áprilisban, májusban és júniusban a környezetvédelmi adó és a cégtábla-kihelyezés utáni kommunális illeték 50 százaléka alól is mentesülnek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..