home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Születésnapi ajándék lett a főnyeremény
Gábor Tímea
2022.11.01.
LXXVII. évf. 43. szám
Születésnapi ajándék lett a főnyeremény

Nyári nyereményjátékunk fődíjasai szerkesztőségünkben vették át nyereményüket.

Az okosóra szerencsés tulajdonosa a topolyai Ötvös Emese lett.

Ötvös Emese és Tóth Lívia, a Hét Nap főszerkesztője (fotó: Szalai Attila)

Heinrich Orsolya Királyhalomról küldte be a szelvényeket, és egy táblagépet nyert.

Heinrich Orsolya és László Edit, a Hét Nap igazgatója (fotó: Hodolik Boglárka)

Az okostévé Nagybecskerekre került, a kihúzott borítékon Molnár Ede neve állt.  
Molnár Ede nyugdíjas éveit éli feleségével, Évával. Több mint húsz évig hivatásos zenészként munkálkodott, később Nagybecskereken a tüdőkórházban beszerzőként dolgozott, a felesége pedig könyvelőként tevékenykedett nyugdíjba vonulása előtt. Két éve kezdték el vásárolni és olvasni a Hét Napot. Kérdésünkre elmondták, kedvelik a lapot, mert a többi újsággal ellentétben kevesebb politikai tartalom található benne. Éva asszony szereti a keresztrejtvényeket is, és hétről hétre várják a hetilap következő számát.

Molnár Ede és Éva László Edittel (fotó: Apró József)

Megtudtuk, hogy a nyereményjátékot is Molnár Éva fedezte fel az újságban. Mivel férje a zenészpályája során gyakran nyert a tombolákon, úgy gondolta, a férfi nevét és elérhetőségét küldi el a megadott címre. Erről nem számolt be párjának.

— Október 25-én volt a férjem születésnapja. 26-án, szerdán megvettük a Hét Napot, majd úton Szentmihály felé az autóban kinyitottam az újságot, és megláttam, hogy a főnyereményre kihúzták férjem nevét. Ő nem is akarta elhinni, amíg a saját két szemével nem olvasta el — mesélte a feleség szerkesztőségünkben a nyeremény átvételekor, és hozzátette, szerinte a férje neve szerencsét hoz.

A nyerteseknek még egyszer gratulálunk, és köszönetet mondunk mindenkinek, aki beküldte a szelvényeket. Reméljük, a következő játékunkban is velünk tartanak!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..