home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Sztárházaspárok versenyeznek a Magyarország, szeretlek! következő adásában
MTVA
2022.02.11.
LXXVII. évf. 6. szám
Sztárházaspárok versenyeznek a Magyarország, szeretlek! következő adásában

Valódi „házaspárbaj” szemtanúi lehetnek a Duna nézői február második vasárnapján, a házasság világnapján. A műsorvezető, Pindroch Csaba felesége, Verebes Linda a zöld csapatot erősíti, de Miklósa Erika és Antal Timi is elhozta férjét, Nagy Sándor pedig „álférjként” csatlakozott a versenyhez.

Szerelem, romantikus dallamok és tánc várja a Magyarország, szeretlek! nézőit a következő adásban, de a boldog házasság receptjéből is ízelítőt kaphatnak a nézők. A házasság világnapja alkalmából olyan sztárpárok küzdenek majd egymás ellen és egymás kegyeiért, akik ebben a felállásban soha korábban nem játszottak még együtt.

Miklósa Erika, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes férjével, Csiszár Zsolttal érkezik a műsorba. Antal Timi és Demko Gergő énekes-zenész házaspár először mutatkozik be televíziós vetélkedőben, akikről hamar kiderül, hogy nemcsak a zenében, de a játékban is egy hullámhosszon vannak, még ha ellenfelek is. Egy különleges páros is alakul majd a showban, dehogy pontosan miért és hogyan alkot majd egy párt Verebes Linda és Nagy Sándor színész duója, az a vasárnap esti adásból kiderül. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..